ik ben een werkgever ik ben een werknemer
pay-off Passus Advies

Blijf intrinsiek gemotiveerd

Eén van onze meest gewaardeerde workshops is de 'Inspiratiesessie werkgeluk', speciaal ontworpen voor werkgevers die het belang van werkgeluk voor hun medewerkers erkennen. Samen met onze ervaren trainers en coaches streven we ernaar om uw organisatie naar nieuwe hoogten te brengen wat betreft productiviteit, betrokkenheid en tevredenheid.

Neem contact met ons op

Olga Weenink, HR Adviseur bij LiemersNovum
“Als organisatie ben je zo goed als de mensen die de organisatie vormen. Passus is een uitstekende, mensgerichte en professionele organisatie! We werken er graag mee!”
Olga Weenink, HR Adviseur bij LiemersNovum
Roanne Bernink, GGD Utrecht
“Passus heeft voor onze managers een Verzuimtraining georganiseerd en zij hebben bij ons een workshop Werkgeluk gegeven. Daarnaast zetten we ze in voor begeleiding van spoor 2. De samenwerking met Passus wordt als fijn ervaren. ”
Roanne Bernink, GGD Utrecht

De inhoud van onze inspirerende workshop werkgeluk

In deze inspiratiesessie gaan we dieper in op het begrip werkgeluk. Daarnaast wordt samen met de deelnemers onderzocht welke aspecten van het werk en de organisatie invloed hebben op (het ervaren van) werkgeluk. Dit biedt u een beter beeld van de factoren die de tevredenheid en betrokkenheid van uw medewerkers beïnvloeden, zodat u gericht kunt werken aan het optimaliseren van de werkomgeving.

Samen creëren we een werkomgeving waarin medewerkers floreren, talenten tot bloei komen en successen gevierd worden.

 

 

 

Bekijk werkwijze

De praktische handvatten

Onze workshop biedt niet alleen inzichten, maar ook praktische handvatten. We helpen u om werkgeluk integraal onderdeel uit te laten maken van uw organisatiebeleid. Want een gelukkige werkomgeving leidt tot gemotiveerde medewerkers, hogere productiviteit en een lager verloop.

Maar dat is niet alles. Tijdens deze workshop gaan we ook concreet aan de slag met een belangrijk onderdeel van werkgeluk: het creëren van onderlinge verbondenheid binnen de organisatie. We stimuleren oprechte aandacht voor elkaar en ieders kwaliteiten. Want werkgeluk ontstaat niet alleen door individuele successen, maar ook door het gezamenlijk behalen van doelen en het gevoel van saamhorigheid.

In onze inspirerende sessie verkennen we samen hoe teambuilding en effectieve communicatie kunnen bijdragen aan een positieve en harmonieuze werksfeer. We reiken praktische tools aan om het vertrouwen en de samenwerking tussen collega's te versterken, waardoor er een solide basis ontstaat voor een gelukkige en productieve werkcultuur.

Door de interactieve aanpak van onze workshop ontstaat er ruimte voor open gesprekken en het delen van ervaringen. We moedigen de deelnemers aan om uit hun comfortzone te stappen, nieuwe perspectieven te verkennen en gezamenlijk tot oplossingen te komen.

Een positievere en gelukkigere werkomgeving

Na het volgen van deze inspirerende workshop zult u merken dat werkgeluk een positieve invloed heeft op uw team en organisatie. Deelnemers weten dan namelijk aan welke knoppen ze kunnen draaien om zelf van invloed te zijn op het ervaren van werkgeluk.

Kortom, als u als werkgever echt wilt investeren in het welzijn van uw medewerkers en het succes van uw organisatie, dan is onze inspiratiesessie werkgeluk een waardevolle toevoeging. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u begeleiden naar een positievere en gelukkigere werkomgeving voor iedereen.

Inspiratie over Inspiratiesessie Werkgeluk

Privacyreglement Klachtenreglement Algemene Voorwaarden