ik ben een werkgever ik ben een werknemer
pay-off Passus Advies

Meer vitaliteit op de werkvloer 

Bij Passus begrijpen we dat de vitaliteit van uw medewerkers van essentieel belang is voor het succes van uw organisatie. Onze doelgerichte trainingen en workshops zijn speciaal ontworpen om werkgevers te ondersteunen bij het creëren van een gezonde, gelukkige en productieve werkomgeving.

Neem contact met ons op

Training: Grip op verzuim, hoe dan?

Wilt u als werkgever de controle terugkrijgen op het verzuim binnen uw organisatie? Bent u op zoek naar praktische handvatten en effectieve strategieën om verzuim te verminderen en de productiviteit te verhogen? Dan is de verzuimtraining voor leidinggevenden van Passus de oplossing voor uw organisatie.

Begin 2024 organiseert Passus een nieuwe Open Inschrijving Verzuimtraining op donderdag 23 mei 2024 & dinsdag 18 juni 2024!

Mocht je interesse hebben, laat het ons dan weten via info@passusadvies.nl.

Klik hier voor de flyer met meer informatie.

Bij Passus richten we ons met name op het leidinggevend kader binnen een organisatie; zij zijn immers degenen die dichtbij de medewerkers staan, maar ook de vertaalslag moeten kunnen maken naar de dagelijkse praktijk op de werkvloer. Veel leidinggevenden hebben hier handvatten voor nodig hoe dit zo efficiënt en effectief mogelijk te doen. Onze trainingen zijn daarom ook praktisch ingestoken om naadloos aan te sluiten bij de belevingswereld van de klant. 

Met een focus op vitaliteit op de werkvloer bieden we praktisch ingerichte trainingen en workshops aan op het gebied van werkdruk, werkgeluk, werk-privé balans en verzuimpreventie.

Iedere training is met zorg en aandacht opgebouwd. Kenmerkend voor onze trainingen en workshops is dat:

  • de training altijd passend is bij de behoeften van u als werkgever;
  • we enkel met ervaren trainers werken;
  • de training een interactieve en inspirerende aanpak heeft;
  • iedere training gebruik maakt van casuïstiek uit de praktijk, bij u op de werkvloer;
  • er altijd voldoende aandacht is voor het borgen van de opgedane vaardigheden na de training;
  • de training op korte termijn ingepland kan worden; bij Passus houden we de lijnen kort.

Ons aanbod

  • Verzuimtraining: Deze training voor HR professionals en leidinggevenden richt zich op het signaleren van de oorzaken van (dreigend) verzuim, het inzetten van preventieve maatregelen en de juiste interventie als verzuim toch ontstaat. Hierdoor is er meer grip op verzuim en kunnen hoge verzuimkosten worden voorkomen. 
  • Inspiratiesessie Werkgeluk: In deze inspiratiesessie besteden we aandacht aan wat werkgeluk is en waarom u hier als werkgever en medewerker aandacht voor zou moeten hebben. Ook gaan we in op de factoren die van invloed (kunnen zijn) op het werkgeluk van medewerkers. De deelnemers gaan met een hoop positieve energie weer naar huis en met een heldere visie op hoe zij zelf invloed kunnen uitoefenen op het eigen werkgeluk en die van collega's. Ook in te zetten als teambuilding. 
  • Blij(f) in Balans: In deze workshop worden de deelnemers meegenomen in de verschillende levensfases, met de bijbehorende voordelen, valkuilen en stresstriggers. Inzicht in deze factoren geven richting aan hoe uw medewerkers hun eigen werkleven in kunnen richten om zo een betere balans tussen werk en privé te vinden. Na de workshop krijgt iedere deelnemer 2 coachsessies aangeboden om een persoonlijk actieplan verder uit te werken. Deze workshop is voor zowel medewerkers als leidinggevenden in te zetten. 

Investeer in de continuïteit en vitaliteit van uw organisatie

Investeren in de vitaliteit van medewerkers is een investering in de continuïteit van uw organisatie. Medewerkers die goed in hun vel zitten en gemotiveerd zijn, dragen bij aan een positieve werksfeer, hogere productiviteit en minder verzuim. Onze trainingen en workshops zijn de sleutel tot het creëren van een veerkrachtige en succesvolle organisatie.

Neem contact met ons op en ontdek hoe Passus u kan ondersteunen bij het bevorderen van vitaliteit op de werkvloer. We vertellen u graag meer over onze trainingen en workshops!

Privacyreglement Klachtenreglement Algemene Voorwaarden