ik ben een werkgever ik ben een werknemer
pay-off Passus Advies

Een derde spoor traject bij Passus

Enige tijd is geleden is je een WGA-uitkering toegekend, op verzoek van jouw (voormalig) werkgever gaan we de komende maanden met jou op zoek naar nieuw, duurzaam en passend werk. Wij noemen dit een derde spoor re-integratietraject. Onze expertise ligt specifiek in het ondersteunen en begeleiden van werknemers zoals jij, die al een langere periode uit het arbeidsproces zijn. We zijn er om je een nieuw toekomstperspectief te geven en je te begeleiden op weg naar een succesvolle re-integratie. Laten we samen de stap naar passend werk maken!

Neem contact met ons op

Lena
“Ik was erg blij met de begeleiding door de adviseur van Passus. Ze was erg betrokken, reageerde snel op berichten en was erg geduldig. Ze heeft mij echt goed geholpen in het traject.”
Lena
Jeanine
“Persoonlijk advies gecombineerd met warm contact. Heel erg fijn! ”
Jeanine

 

 

 

 

 

Bekijk werkwijze

Wat houdt een derde spoor traject of spoor 3 traject in?

Een derde spoor traject, ook wel bekend als spoor 3 traject, komt aan bod wanneer je als werknemer door arbeidsongeschiktheid niet meer bij je voormalige werkgever aan het werk bent. In dat geval wordt er gekeken naar mogelijkheden bij andere werkgevers. Het doel daarbij is om jouw kwaliteiten en vaardigheden te matchen met een passende functie buiten je voormalige werkomgeving, waardoor je weer gedeeltelijk of volwaardig aan het arbeidsproces kunt deelnemen.

Bij Passus begrijpen we dat zo’n derde spoor traject een hele stap kan zijn. Daarom is het ons doel om je gedurende deze periode te ondersteunen, begeleiden en motiveren, zodat je met vertrouwen kunt werken aan een nieuwe werkuitdaging. We staan naast je om je te helpen het beste uit deze overgangsfase te halen en een nieuwe toekomst tegemoet te gaan.

Dit kun je van Passus verwachten

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in re-integratie en hebben dan ook ruime ervaring met derde spoor trajecten. Wij begrijpen als geen ander dat iedereen uniek is en een persoonlijke benadering verdient.

Ons team van professionals staat klaar om je bij elke stap te begeleiden, dat doen we op de volgende manier:

  • Individuele begeleiding op maat
  • Een uitgebreid netwerk en vacature matching
  • Training en ontwikkeling
  • Persoonlijke ondersteuning gedurende het gehele proces

Het vinden van passend werk in een derde spoor traject

Bij een derde spoor traject staat het vinden van betaald werk centraal. Het is een belangrijke periode waarin je de kans krijgt om te ontdekken waar je energie van krijgt, zodat je een nieuwe duurzame werkuitdaging vindt die bij je past. Onze adviseurs geloven sterk in de kracht van positieve ondersteuning en begeleiding. We zijn vastberaden om je te helpen bij het vinden van passend werk dat je niet alleen in staat stelt om je professionele capaciteiten te benutten, maar ook om een nieuwe start te maken en met vertrouwen de toekomst tegemoet te gaan. Samen zullen we het derde spoor traject succesvol doorlopen en een solide basis leggen voor het vinden van een betaalde baan.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Privacyreglement Klachtenreglement Algemene Voorwaarden