ik ben een werkgever ik ben een werknemer
pay-off Passus Advies

Uw partner voor de juiste medewerker op de juiste plek

In de huidige arbeidsmarkt van krapte is de juiste medewerker op de juiste plek in de organisatie nog belangrijker geworden. Bij Passus beseffen we dat een laag verzuim en het behoud van medewerkers cruciaal is voor de continuïteit van uw organisatie. Met onze expertise in loopbaanbegeleiding, coaching, outplacement en re-integratie kunnen we inspelen op de verschillende situaties die ontstaan bij loopbaanvraagstukken in uw organisatie.

Neem contact met ons op 

Patricia Elmers, HR Business Partner Verzuim bij Aviapartner
“De samenwerking met Passus is voor ons heel prettig. Er zijn duidelijke communicatielijnen en er wordt goed meegedacht door alle adviseurs.”
Patricia Elmers, HR Business Partner Verzuim bij Aviapartner

Het belang van de juiste medewerker op de juiste plek

In een snel veranderende arbeidsmarkt is het essentieel dat uw werknemers veerkrachtig en flexibel zijn. Het wordt steeds belangrijker dat uw medewerkers nu én in de toekomst productief, gemotiveerd en gezond blijven functioneren binnen uw organisatie. Het is een investering die zowel uw medewerkers als uw bedrijf ten goede komt.

Wanneer u uw werknemers ondersteunt bij hun loopbaanontwikkeling, verhoogt u de betrokkenheid en tevredenheid op de werkvloer. Dit resulteert in een hogere productiviteit, vermindering van verzuim en een positief effect op het imago van uw organisatie. Bij Passus hebben we een pragmatische, succesvolle aanpak in het begeleiden van werkgevers bij het realiseren van duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers.

 

 

 

 

 

Bekijk werkwijze

Een aanpak op maat voor uw organisatie

Passus vindt dat het gesprek over de loopbaan standaard een onderwerp op de agenda moet zijn in de contacten tussen leidinggevende en de medewerker. Zo wordt ervoor gezorgd dat een medewerker gemotiveerd en uitgedaagd blijft. Onze ervaren loopbaanadviseurs zijn ondersteunend voor medewerkers die vastlopen in hun huidige functie of voor wie de volgende stap onduidelijk is. Door samen aan de slag te gaan krijgen ze een scherper beeld van de toekomst van hun loopbaan en hoe ze dit kunnen bereiken.

Het resultaat: gemotiveerde en productieve medewerkers

Organisaties die in duurzame inzetbaarheid van medewerkers investeren, zien niet alleen een lager verzuim en verloop, maar ook een hogere productiviteit. Werknemers zullen gemotiveerder zijn, beter voorbereid op veranderingen en in staat om zich aan te passen aan nieuwe uitdagingen. Dit zal ook leiden tot een sterke bedrijfscultuur waarin medewerkers zich gewaardeerd en gesteund voelen.

Bij Passus zijn we er trots op om werkgevers te ondersteunen bij het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw organisatie kunnen helpen bloeien door middel van loopbaanbegeleiding.

Privacyreglement Klachtenreglement Algemene Voorwaarden