ik ben een werkgever ik ben een werknemer
pay-off Passus Advies

Grip op werkdruk vergroten

Bent u als werkgever op zoek naar effectieve manieren om de werkdruk binnen uw organisatie te verlagen en tegelijkertijd de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers te bevorderen? Bij Passus begrijpen we dat een gezonde balans tussen werk en privé cruciaal is voor het welzijn en de productiviteit van uw team. Daarom bieden we onze gespecialiseerde workshop 'Blij(f) in Balans – Grip op werkdruk' aan, die u en uw medewerkers helpt om beter om te gaan met werkdruk en stressfactoren.

Deze workshop is inclusief 2 individuele coachsessies om zo nog effectiever te kunnen werken naar een positieve werkomgeving.

Neem contact met ons op

“Passus ziet de mensen binnen de organisatie als sleutel voor succes. Medewerkers die goed op hun plek zitten en in de kracht van hun functioneren geloven, zijn van onschatbare waarde.”

Over de workshop Blij(f) in Balans

Hebben uw medewerkers moeite om hun werkzaamheden te managen? Heeft uw afdeling te maken met een hoge werkdruk? Heeft uw organisatie last van een hoog verloop of uitval van medewerkers? Dan is de workshop Blij(f) in Balans – Grip op werkdruk met twee individuele coachsessies de oplossing.

Tijdens deze boeiende workshop nemen deelnemers een verrijkende duik in de vijf verschillende levensfasen die we allemaal doorlopen. Elke fase heeft zijn eigen unieke kenmerken, kwaliteiten, maar ook valkuilen en stresstriggers. Door zich bewust te worden van deze elementen, kunnen de deelnemers hun persoonlijke ontwikkeling beter begrijpen en gericht werken aan het versterken van hun levenskwaliteit.

 

 

 

 

 

Bekijk werkwijze

Een belangrijk aspect dat tijdens de workshop wordt belicht, is het begrip 'werkdruk'. Vaak ervaren medewerkers stress door de druk die ze op hun werk voelen of spelen er zaken in hun privésfeer, wat van invloed kan zijn op hun werk-privé balans en algeheel welzijn. Daarom worden tijdens de workshop effectieve strategieën en handvatten gedeeld, waarmee de deelnemers zelfstandig aan de slag gaan om de werkdruk te verlagen en veerkrachtiger te worden.

Naast de groepsactiviteiten krijgen deelnemers de kans om twee individuele coachgesprekken te voeren. Deze persoonlijke sessies stellen hen in staat om dieper in te gaan op hun specifieke situatie en uitdagingen.

Samen met de coach wordt er een op maat gemaakt actieplan ontwikkeld dat volledig is afgestemd op de persoonlijke omstandigheden en behoeften van elke medewerker. Zo krijgen ze concrete handvatten en advies om positieve veranderingen te bewerkstelligen in zowel hun professionele als persoonlijke leven.

Deze workshop biedt een waardevolle gelegenheid voor medewerkers om meer inzicht te krijgen in zichzelf, hun levensfases en hoe ze een evenwichtiger leven kunnen leiden. De medewerkers gaan concreet aan de slag met een actieplan aan de hand van hun eigen ontwikkeldoel. Door bewuster om te gaan met werkdruk en hun eigen welzijn serieus te nemen, zullen ze beter in staat zijn om hun energie te balanceren en met hernieuwde veerkracht en enthousiasme hun dagelijkse uitdagingen aan te gaan.

Onderdelen van de workshop 

  • Inzicht in werkdruk
  • Stressmanagement
  • Timemanagement
  • Communicatie en samenwerking
  • Bevordering van veerkracht
Privacyreglement Klachtenreglement Algemene Voorwaarden