ik ben een werkgever ik ben een werknemer
pay-off Passus Advies

Persoonlijke begeleiding bij re-integratie tweede spoor

Wanneer je als werknemer op zoek bent naar persoonlijke begeleiding tijdens jouw re-integratie tweede spoor staan de coaches en loopbaanadviseurs van Passus voor je klaar. Met onze deskundige begeleiding en maatwerkoplossingen zorgen we ervoor dat jouw re-integratie naar de werkvloer succesvol verloopt.

Pleuni
“De adviseur had al het begrip voor mij en zette mij in mijn eigen kracht waardoor ik weer zelfverzekerd, met kennis en plezier de arbeidsmarkt kon gaan ontdekken.”
Pleuni
Michiel
“Ik kwam in de ongelukkige situatie waarbij ik als gevolg van ziekte niet zou kunnen terugkeren in mijn eigen werk. Hoewel ik mij als aangeschoten wild voelde, wist mijn persoonlijk coach van Passus de lucht enigszins op te klaren.”
Michiel
Sonja
“Ik zag er een beetje tegenop; tegen het hele traject, maar het contact met de adviseur voelde vanaf het begin vertrouwd. Ik kon alles met haar bespreken en ze was er echt om met mij mee te denken. Ik vond dat heel steunend en helpend!”
Sonja
Ina
“Ik heb mijn traject bij Passus als erg prettig ervaren. De begeleiding betrokken, deskundig, een luisterend oor. ”
Ina

Jouw welzijn en persoonlijke groei zijn tijdens dit tweede spoor traject onze prioriteit. We richten ons onder meer op het ontdekken van jouw sterke punten en het vergroten van je zelfvertrouwen zodat de kans op een nieuwe baan zo groot mogelijk wordt. Samen maken we de stap vooruit, zodat jij met vertrouwen en een positieve mindset een nieuw en boeiend hoofdstuk kunt beginnen in jouw professionele leven.

Neem contact met ons op

 

 

 

 

Bekijk werkwijze 

Wat is re-integratie tweede spoor of een tweede spoor traject?

Een re-integratie tweede spoor en een tweede spoor traject zijn verschillende namen voor dezelfde betekenis. Het is een traject dat wordt ingezet wanneer blijkt dat het niet mogelijk is om terug te keren naar een functie bij je huidige werkgever. Dit kan voor jou als werknemer een uitdagende en soms verwarrende periode zijn, dat begrijpen we bij Passus maar al te goed. Daarom is het onze missie om je tijdens dit traject te ondersteunen, te begeleiden en te motiveren, zodat je met vertrouwen naar een nieuwe werkuitdaging kunt toewerken.

Ontdek jouw potentieel

Een tweede spoor traject is niet alleen een kans om een nieuwe weg in te slaan, maar ook een mogelijkheid om te groeien en te ontdekken wat jouw potentieel is. Wij stimuleren je om jezelf beter te leren kennen, zodat je bewust keuzes kunt maken die echt bij jou passen. Samen bouwen we aan een fundament voor ander werk of een ander toekomstperspectief, waarbij jouw welzijn en geluk zoveel mogelijk centraal staan.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in dezelfde branche of een overstap wilt maken naar een compleet andere sector, Passus begeleidt je op jouw reis naar een positieve en hoopvolle toekomst. Zet de eerste stap naar een betekenisvolle en succesvolle re-integratie tweede spoor! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Privacyreglement Klachtenreglement Algemene Voorwaarden