ik ben een werkgever ik ben een werknemer
pay-off Passus Advies

Vergroot je kansen op een succesvolle re-integratie 

Als je als werknemer na een periode van ziekte of tijdelijke arbeidsongeschiktheid terug wil en kan keren naar werk, dan zorgt de persoonlijke en professionele begeleiding van Passus ervoor dat je maximaal ondersteund wordt om succesvol te re-integreren.

Onze re-integratieadviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het herwinnen van je zelfvertrouwen, het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en te bouwen aan een solide basis voor het hervatten van je werk. We streven er hierbij naar om jouw kansen op (het hervatten van) werk zo groot mogelijk te maken.

Neem contact met ons op

 

Ga met Passus voor een succesvolle re-integratie

  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundige adviseurs
  • Samenwerking
  • Netwerk van werkgevers
  • Duurzaam succes

Ben je arbeidsongeschikt en wil je graag weer aan het werk, bij je huidige of een nieuwe werkgever? Vraag je werkgever dan om voor jou een re-integratietraject bij Passus aan te vragen. Samen zorgen we ervoor dat jouw re-integratie een succesvolle en positieve ervaring wordt. Je staat er niet alleen voor, wij zijn er om je te ondersteunen op jouw weg naar een werkzame toekomst.

Het oriëntatietraject geeft je antwoord op de vraag of het starten van een re-integratietraject jouw arbeidsmarktkansen vergroot.
 

Over oriëntatietraject

 

Samen met jou en je werkgever op zoek naar een oplossing die jou de mogelijkheden geven om terug te keren naar werk.

Over eerste spoor

Kun je door arbeidsongeschiktheid jouw eigen werk niet meer uitvoeren, wij ondersteunen je bij de begeleiding naar een nieuwe functie bij een andere werkgever.

Over tweede spoor

 

Je hebt een WGA uitkering en je bent op zoek naar een nieuw toekomstperspectief door begeleiding naar een functie die bij je past.

Over derde spoor

Privacyreglement Klachtenreglement Algemene Voorwaarden