ik ben een werkgever ik ben een werknemer
pay-off Passus Advies

Wat kan Passus voor u betekenen?

Wanneer u als werkgever professionele ondersteuning bij re-integratie, loopbaanbegeleiding, coaching, outplacement of training voor uw werknemers nodig hebt, is deskundige dienstverlening op maat essentieel. Daarom vindt u bij Passus precies de expertise die u zoekt. Met onze jarenlange ervaring zijn wij als geen ander in staat om uw werknemers te ondersteunen bij hun traject. Onze unieke maatwerkoplossingen zijn specifiek afgestemd op de behoeften van zowel uw werknemers als uw organisatie, waardoor we een naadloze match creëren die leidt tot meer succes op de werkvloer. 

Neem contact met ons op

Een resultaatgerichte aanpak

Passus begrijpt dat elke werknemer een individueel traject bewandelt en met verschillende uitdagingen tijdens hun loopbaan te maken kan krijgen. Of het nu gaat om het faciliteren van een soepele re-integratie na een periode van ziekte, het identificeren van verborgen talenten tijdens loopbaanbegeleiding, of het bieden van persoonlijke coaching om de prestaties te optimaliseren, Passus staat garant voor deskundig advies met een resultaatgerichte aanpak. Ook voor trainingen en workshops kunt u bij Passus terecht.

Bovendien zetten we in op duurzame resultaten. Ons doel is niet alleen om een kortstondige oplossing te bieden, maar om werknemers te helpen een blijvende positieve impact op hun loopbaan en welzijn te creëren. We geloven in het creëren van een positieve en stimulerende omgeving waarin werknemers zich kunnen ontwikkelen, groeien en bijdragen aan het succes van uw organisatie.

Neem contact  met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Privacyreglement Klachtenreglement Algemene Voorwaarden