ik ben een werkgever ik ben een werknemer
pay-off Passus Advies

Coaching voor medewerkers is investeren in potentieel

Bent u als werkgever op zoek naar een oplossing om medewerkers beter te laten functioneren in hun functie? Bij Passus begrijpen we dat als medewerkers over de juiste vaardigheden beschikken, zij binnen uw organisatie het beste tot hun recht komen. Hiervoor bieden wij gespecialiseerde coaching aan, gericht op het stimuleren van persoonlijke groei en professioneel succes van uw medewerkers. Samen bouwen we aan een sterker, gemotiveerder en succesvoller team!

Neem contact met ons op 

Isabelle Dewulf, HR Manager bij Demcon
“Het contact met de coaches verloopt soepel. Ze zijn professioneel en nauw betrokken bij de coaching, dat horen we ook terug van onze medewerkers.”
Isabelle Dewulf, HR Manager bij Demcon
Tina Boes, Directeur-bestuurder bij Akorda
“Wij werken graag samen met Passus. Passus ondersteunt onze klanten op maat als het gaat om individuele trajecten en scholing en is ook onze kennis- en sparringpartner. ”
Tina Boes, Directeur-bestuurder bij Akorda
Olga Weenink, HR Adviseur bij LiemersNovum
“Als organisatie ben je zo goed als de mensen die de organisatie vormen. Passus is een uitstekende, mensgerichte en professionele organisatie! We werken er graag mee!”
Olga Weenink, HR Adviseur bij LiemersNovum

Haal met coaching het beste uit uw medewerkers

Wanneer u als werkgever investeert in coaching voor uw medewerkers, laat u zien dat u waarde hecht aan hun individuele groei en ontwikkeling. Het aanbieden van coaching leidt tot duurzame inzetbaarheid, daarnaast is het ook een strategische zet om het potentieel van uw medewerkers te maximaliseren en te behouden.

De ervaren coaches  van Passus helpen uw medewerkers bij belangrijke ontwikkelingsvraagstukken. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

  • Het ontwikkelen communicatieve vaardigheden
  • Het verbeteren van samenwerking
  • Een betere balans tussen werk en privé
  • Omgaan met werkdruk

 

 

 

 

 

Bekijk werkwijze

Onze coaches staan klaar om een intake met uw medewerkers in te plannen om zodoende tot een persoonlijk ontwikkelingsplan te komen dat perfect aansluit bij uw behoeften en die van uw medewerkers. Bent u op zoek naar coaching waarbij de nadruk ligt op loopbaanvraagstukken? Kijk dan bij loopbaanbegeleiding. 

De voordelen van coaching voor uw organisatie

Coaching is een zinvolle investering in uw medewerkers die uw organisatie talloze voordelen oplevert:

  • Verbeterde prestaties
  • Talentretentie
  • Verminderd ziekteverzuim
  • Verhoogde tevredenheid
  • Versterking van de eigen regie
Privacyreglement Klachtenreglement Algemene Voorwaarden