ik ben een werkgever ik ben een werknemer
pay-off Passus Advies

Maak samen met Passus de stap naar passend werk

Ben je op zoek naar een nieuw perspectief in je loopbaan? Wil je (weer) met meer energie en enthousiasme naar je werk gaan? Dan staat Passus voor je klaar met deskundige begeleiding op maat. Wij zijn gespecialiseerd in re-integratie, loopbaanbegeleiding, (loopbaan)coaching en outplacement en het is onze missie om jou te ondersteunen zodat je je huidige functie beter kunt uitvoeren of bij het vinden van passend werk dat jouw passies en talenten omarmt.

Werk dat echt bij je past

Je voelt je nog niet helemaal lekker in je huidige functie of je bent op zoek naar passend werk dat beter bij je behoeften en passies aansluit. Het kan natuurlijk ook zijn dat je vanwege arbeidsongeschiktheid op zoek moet gaan naar ander werk bij een nieuwe werkgever omdat terugkeer in je oude functie niet meer mogelijk is. De loopbaanadviseurs van Passus helpen je om de stappen te maken die nodig zijn voor een nieuw toekomstperspectief.

Neem contact met ons op

Re-integratie

Als je door ziekte of een arbeidsongeval een periode niet hebt kunnen werken, begrijpen wij dat de weg naar werk soms uitdagend kan zijn. Ons team van experts begeleidt je stap voor stap bij je re-integratieproces. We zorgen ervoor dat je rekening houdt met je gezondheid, vaardigheden en interesses, zodat je weer vol vertrouwen aan de slag kunt in een voor jou geschikte functie.

Over re-integratie

Coaching

Het is helemaal niet vreemd dat je periodes hebt waarin je met tegenzin naar je werk gaat. Of dat je het idee hebt dat je vastloopt in je werk. In zo’n geval kan de coaching van Passus een goede oplossing zijn. Tijdens dit traject maak je samen met jouw persoonlijke loopbaancoach de stap naar voldoening en werkplezier

Over coaching

Loopbaanbegeleiding

Of je nu een frisse start wilt maken in een nieuwe branche, je huidige carrière een nieuwe impuls wilt geven, of je professionele pad wilt ontdekken: onze loopbaanbegeleiding helpt je om je doelen te bereiken. Samen identificeren we je sterke punten, interesses en waarden, en verkennen we mogelijkheden die bij je persoonlijkheid en levensstijl passen.
 

Over loopbaanbegeleiding

Outplacement

Veranderingen in een organisatie kunnen leiden tot ontslag, maar ook nieuwe kansen bieden. Ons outplacementprogramma helpt je de regie over je carrière terug te nemen. We ondersteunen je bij het vinden van passend werk dat beter aansluit bij je talenten en ambities, zodat je met vertrouwen en enthousiasme aan de volgende fase van je loopbaan kunt beginnen.

Over outplacement

Zo vind je passend werk met Passus

  • Maatwerk: We begrijpen dat iedereen unieke behoeften heeft. Onze diensten worden daarom op maat gemaakt om aan jouw specifieke situatie en doelen te voldoen. Onze toegewijde professionals zullen je persoonlijk begeleiden en samen met jou ontdekken wat jou uniek maakt.
  • Expertise: Ons team van ervaren loopbaanadviseurs beschikt over diepgaande kennis van de arbeidsmarkt en trends in verschillende sectoren. We hebben dan ook een bewezen staat van dienst bij het succesvol coachen van werknemers in hun functie en het begeleiden in een zoektocht naar ander passend werk.
  • Empathie: We streven ernaar om een ondersteunende en vertrouwelijke omgeving te bieden waar je je op je gemak voelt om open te praten over je loopbaanuitdagingen.
  • Resultaatgericht: Jouw succes is ons succes. We zetten ons volledig in om jouw loopbaandoelen te realiseren en streven naar duurzame resultaten.
Privacyreglement Klachtenreglement Algemene Voorwaarden