ik ben een werkgever ik ben een werknemer
pay-off Passus Advies

Krijg meer inzicht met onze loopbaanbegeleiding

We zijn allemaal voortdurend in ontwikkeling, zowel mensen als organisaties. Dat kan resulteren in onzekerheid over de passendheid van je baan, minder enthousiasme en energie in je werk of twijfels over je volgende stap. De loopbaanbegeleiding van Passus helpt je om inzicht te krijgen in je eigen situatie, kwaliteiten en interesses, en om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van jouw loopbaan.

Neem contact met ons op

Annemarie
“Mijn huidige baan paste niet meer bij me. De gesprekken met de adviseur van Passus waren fijn, verhelderend en gaven me nieuwe inzichten om te onderzoeken.”
Annemarie

Maken van keuzes

Vraag jij je regelmatig af of je in je huidige functie nog wel op de goede plek zit? Merk je dat je groei stagneert, je motivatie afneemt, of dat je zelfs last begint te krijgen van medische klachten? Het is heel gezond om af en toe stil te staan bij het werk dat je doet en hoe je de toekomst ziet. Soms ontdek je dat je andere stappen wilt maken, maar het kan ook heel goed zijn dat je huidige functie nog prima past. Onze loopbaanbegeleiding op maat is er op gericht om jou meer inzicht te geven en te begeleiden naar een gelukkiger werkbestaan.

 

 

 

 

Bekijk werkwijze

Onze loopbaanbegeleiding draait om het maken van keuzes, gebaseerd op jouw motivatie, kwaliteiten en mogelijkheden. We willen dat je de juiste beslissingen neemt voor een toekomst waarin je je volledig op je plek voelt en jouw potentieel benut.

We kijken ernaar uit om samen met jou op weg te gaan naar een succesvolle en bevredigende loopbaan! Neem contact met ons op contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Privacyreglement Klachtenreglement Algemene Voorwaarden