ik ben een werkgever ik ben een werknemer
pay-off Passus Advies

Zicht op een nieuw toekomstperspectief

Zo’n verandering in je werksituatie kan gevoelens van onzekerheid, boosheid, verwarring en zelfs angst opwekken. Het is begrijpelijk dat je je dan afvraagt hoe je nu verder moet en welke stappen je moet nemen om je carrière weer op de rails te krijgen. Passus staat voor je klaar om je te leren omgaan met de nieuwe situatie, biedt een luisterend oor en helpt je vervolgens naar een nieuw toekomstperspectief.

Neem contact met ons op

Monique
“Ik heb het een fijne begeleiding gevonden. Ze hebben me goed geholpen met waar ik op moest letten om een goede sollicitatiebrief te schrijven en om een goede en nette CV te maken. Ik had in ieder geval heel snel een nieuwe baan.”
Monique
Linda
“De adviseur van Passus heeft mij echt geholpen om inzicht te krijgen in welke kwaliteiten en interesses ik heb. Ook hebben we samen in kaart gebracht welke opties er waren en wat bij mij zou passen. Het belangrijkste voor mij was het fijne, persoonlijke en vertrouwde contact! ”
Linda
J.P.
“Mijn ervaring met Passus is zeer positief, met een open, vriendelijke en veilige benadering. Er wordt actief meegedacht met verschillende hulpmiddelen om tot de beste keuze te komen.”
J.P.

 

 

 

Bekijk werkwijze

Van boventalligheid naar nieuwe kansen

Bij Passus geloven we dat elke verandering ook nieuwe mogelijkheden met zich meebrengt. Ons doel  is dan ook om je te helpen deze kansen te ontdekken en te benutten. Met onze professionele begeleiding en ervaren loopbaanadviseurs, zullen we samen met jou werken aan het identificeren van jouw sterke punten en passies. We streven ernaar om een op maat gemaakt outplacement programma te bieden dat aansluit op jouw individuele behoeften. Zo ga je vol vertrouwen van boventalligheid naar nieuwe kansen.

Lees hieronder de ervaring van Jeffrey 

‘‘Ga iets doen wat dicht bij de je hart ligt, want geld alleen maakt je niet rijk.’’

Hoe ben je omgegaan met het feit dat jij jouw baan zou verliezen?

Dat ik mijn baan heb verloren maakte dat ik de kans heb gepakt om écht voor mijzelf te kiezen. Ik ben altijd al een mensenmens geweest. Van voetbalcoach tot vertrouwenspersoon voor familie en vrienden. Ook binnen Stora Enso vond ik het fijn om mensen te verbinden en ervoor te zorgen dat mensen hun werk fijn konden doen. Ik heb mij ook heel betrokken gevoeld bij de reorganisatie en wat dit met mijn collega’s deed. De keuze voor de opleiding Sociaal Werk sluit hier bij aan.

 

Bekijk hier het hele interview

Privacyreglement Klachtenreglement Algemene Voorwaarden