ik ben een werkgever ik ben een werknemer
pay-off Passus Advies

Zicht op een nieuw toekomstperspectief

Zo’n verandering in je werksituatie kan gevoelens van onzekerheid, boosheid, verwarring en zelfs angst opwekken. Het is begrijpelijk dat je je dan afvraagt hoe je nu verder moet en welke stappen je moet nemen om je carrière weer op de rails te krijgen. Passus staat voor je klaar om je te leren omgaan met de nieuwe situatie, biedt een luisterend oor en helpt je vervolgens naar een nieuw toekomstperspectief.

Neem contact met ons op

“Mijn ervaring met Passus is zeer positief, met een open, vriendelijke en veilige benadering. Er wordt actief meegedacht met verschillende hulpmiddelen om tot de beste keuze te komen.”
J.P.

 

 

 

Bekijk werkwijze

Van boventalligheid naar nieuwe kansen

Bij Passus geloven we dat elke verandering ook nieuwe mogelijkheden met zich meebrengt. Ons doel  is dan ook om je te helpen deze kansen te ontdekken en te benutten. Met onze professionele begeleiding en ervaren loopbaanadviseurs, zullen we samen met jou werken aan het identificeren van jouw sterke punten en passies. We streven ernaar om een op maat gemaakt outplacement programma te bieden dat aansluit op jouw individuele behoeften. Zo ga je vol vertrouwen van boventalligheid naar nieuwe kansen.

Privacyreglement Klachtenreglement Algemene Voorwaarden