ik ben een werkgever ik ben een werknemer
pay-off Passus Advies

Maak de stap naar verdere ontwikkeling

Doordat bedrijven en organisaties continu meebewegen met veranderende omstandigheden, worden er steeds andere eisen aan medewerkers gesteld. Zo moet je tegenwoordig niet alleen vakkundig zijn, maar ook gemotiveerd, flexibel, vitaal en productief. Het is dan helemaal niet vreemd dat je periodes hebt waarin je met minder plezier naar je werk gaat. Of dat je jezelf verder wilt ontwikkelen. In zo’n geval kan coaching een goede oplossing zijn. Coaching is namelijk een effectieve manier van leren. De coaching is overwegend gericht op houding en gedrag, motivatie en communicatie. Door coaching kan je een persoonlijke groei doormaken die je kwaliteit van leven en werken zal verbeteren.

Neem contact met ons op

Michèle
“Professionele aanpak waarbij op het individu wordt ingegaan. Je wordt goed begeleid bij jouw expliciete vraagstuk, goede communicatie en inhoud. ”
Michèle
Leerkracht basisonderwijs
“Wat is het toch bijzonder dat het huiswerk bij de coaching steeds ontzettend goed past bij wat er op dat moment speelt in mijn leven.”
Leerkracht basisonderwijs
Jeroen
“Zeer prettig ervaren hoe de adviseur heeft weten te kaderen in mijn behoefte en mijn knelpunten. Het heeft mij in mijn werk geholpen om zelfverzekerder te zijn en mijn kwaliteiten beter te benutten. ”
Jeroen
Manon
“De adviseur heeft na ons intakegesprek gekeken naar mijn behoefte en hier een coaching met maatwerk voor opgesteld. Mede door haar vakkennis en haar leuke persoonlijkheid heb ik meer zelfinzicht gekregen en meer vertrouwen in mijzelf. ”
Manon

Zo gaat onze coaching in zijn werk

Het kan soms moeilijk zijn om zonder hulp je gedrag en communicatie zo te veranderen dat je jouw functie goed en met plezier kan blijven uitvoeren. Wij willen jou ondersteunen bij het in kaart brengen van jouw behoeften zodat je in staat blijft om effectief om te gaan met de uitdagingen die bij jouw baan horen. Onze coaching helpt jou met het bevorderen van jouw persoonlijke groei en het vergroten van jouw effectiviteit op de werkvloer.

Coaching is heel persoonlijk en vraagt mede daarom ook om maatwerk. Wij houden rekening met jouw unieke situatie, behoeften en doelen. We beginnen altijd met een uitgebreide kennismaking waarin we jouw loopbaanachtergrond, vaardigheden en ambities grondig bespreken. Op basis daarvan stellen we samen een plan op om jouw coachvraag te beantwoorden en je te helpen ontwikkelen.

 

 

 

 

 

Bekijk werkwijze

Een stevige basis voor jouw toekomstige succes

Onze deskundige loopbaancoaches hebben een brede ervaring in verschillende sectoren en functies, waardoor ze goed in staat zijn om zich in jouw specifieke situatie te verplaatsen. Ze zullen je uitdagen om buiten jouw comfortzone te treden en nieuwe mogelijkheden te verkennen die je wellicht nog niet had overwogen.

Onze coaching helpt je niet alleen om effectiever te functioneren op het werk, maar ook om jouw kwaliteit van leven te verhogen buiten werktijden. We geloven dat een gezonde werk-privébalans essentieel is voor een gelukkig en productief leven.

Als je voor de coaching van Passus kiest, kun je verwachten dat je een positieve verandering zult doormaken. Je zal daardoor gemotiveerder zijn, beter voorbereid op toekomstige uitdagingen, beter presteren en als gevolg meer voldoening vinden in jouw werk. Onze coaches zijn dan ook niet alleen gericht op kortetermijnoplossingen, maar op het leggen van een stevige basis voor jouw toekomstige succes en welzijn.

Neem contact op met Passus en zet de eerste stap naar verdere ontwikkeling. Samen zorgen we ervoor dat jij weer met passie en plezier naar jouw werk gaat en vol vertrouwen de toekomst tegemoet treedt. Jij verdient een carrière die bijdraagt aan jouw levensgeluk, en wij zijn er om jou te helpen om dat met coaching te bereiken.

Privacyreglement Klachtenreglement Algemene Voorwaarden