pay-off Passus Advies

Tijdelijke ondersteuning op Human Resources en verzuim  

Passus begrijpt als geen ander dat menig bedrijf met tijdelijke uitdagingen op het gebied van Human resources en/of verzuimbeheer te maken kan hebben. Daarom is ons bureau toegewijd aan het leveren van hoogwaardige HR-ondersteuning en verzuimbegeleiding met ervaren interim HR-professionals en verzuimspecialisten. Zo helpen wij uw organisatie om optimaal te kunnen groeien. 

Neem contact met ons op

Waarom kiezen voor de HR-ondersteuning of verzuimbegeleiding van Passus? 

Met onze professionele begeleiding en strategisch advies helpen we uw organisatie een stap verder en dragen we bij aan een gezonde werkomgeving voor uw medewerkers. Dit zijn de redenen om voor Passus te kiezen: 

 • Deskundige HR-professionals 
  Onze pool van interim HR-professionals bestaat uit ervaren experts met een bewezen carrière in hun vakgebied. Ze ondersteunen onze opdrachtgevers bij operationele, tactische en praktische vraagstukken op het gebied van Human Resources.  
  Zoekt u een HR-manager, een HR business partner of HR-adviseur om de HR-processen van uw organisatie te optimaliseren of om een specifiek project uit te voeren? Door persoonlijk kennis te maken en uw precieze behoefte te inventariseren, gaan wij aan de slag om de juiste interim HR-professional te vinden om uw organisatie te versterken. 
 • Verzuimbeheer op maat 
  Verzuim kan een aanzienlijke impact hebben op uw bedrijf. Onze casemanagers verzuim zijn gespecialiseerd in het effectief beheren van ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid en re-integratie. Ze werken nauw samen met uw HR-afdeling en de Arbodienst om maatwerkoplossingen te bieden die voldoen aan de wet- en regelgeving en de behoeften van uw medewerkers. Het resultaat is een verbeterd verzuimbeheerproces dat kosten vermindert en de productiviteit verhoogt. 
 • Flexibiliteit en schaalbaarheid 
  Geen enkele organisatie is hetzelfde, daarom kunnen de specifieke behoeften op het gebied van HR en verzuim sterk variëren. Passus begrijpt dit en biedt daarom flexibele en schaalbare oplossingen. Of u nu een HR-professional nodig heeft voor een kortlopend project of langdurige ondersteuning, wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan. We hebben ook de capaciteit om snel meerdere experts te leveren als dat nodig is. 
 • Kostenbesparing 
  Het in dienst nemen van fulltime HR-professionals of een verzuimspecialist kan kostbaar zijn. Onze interim-oplossingen stellen u in staat om kosten te besparen zonder in te boeten aan kwaliteit. U betaalt alleen voor de tijd en expertise die u nodig heeft, zonder lange termijn verplichtingen.

 

Onze aanpak bij tijdelijke HR-ondersteuning en verzuimbegeleiding 

Een interim professional van Passus is een sparringpartner die altijd kwaliteit biedt, duidelijk communiceert en zowel gevraagd als ongevraagd advies geeft. Dat zijn de uitgangspunten die kenmerkend zijn voor onze dienstverlening.  

Onze aanpak bij het leveren van een geschikte HR-professional of verzuimspecialist is grondig en doelgericht. We streven er dan ook naar om samen met u diepgaande gesprekken te voeren om uw specifieke uitdagingen te doorgronden. Op deze manier kunnen wij uw behoeften tot in de kern begrijpen en een concrete samenwerking aangaan die aan uw verwachtingen voldoen. 

Onze aanpak bestaat uit de volgende onderdelen: 

 • Expertselectie: Op basis van uw behoeften selecteren we de meest geschikte interim HR-professionals of verzuimspecialisten uit ons netwerk. 
 • Implementatie: Onze experts worden geïntegreerd in uw team en beginnen met het leveren van waardevolle ondersteuning. 
 • Evaluatie en aanpassing: We blijven de prestaties van onze professionals volgen en passen onze aanpak aan waar nodig om ervoor te zorgen dat uw doelen worden bereikt.

Neem contact met ons op 

Als uw organisatie op zoek is naar ervaren interim HR-professionals en casemanagers verzuimbeheer, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om uw behoeften te bespreken en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw HR- en verzuimdoelstellingen te bereiken. Samen zorgen we voor een sterke, gezonde en productieve organisatie. 

Privacyreglement Klachtenreglement Algemene Voorwaarden