pay-off Passus Advies

Gezocht: Zelfstandig HR-professionals en casemanagers verzuim 

Ben jij een zelfstandig HR-professional of zelfstandig casemanager verzuim en ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen en opdrachten? Dan ben je bij Passus Professionals aan het juiste adres! Passus is namelijk dé plek waar jouw talent en expertise samenkomen met boeiende opdrachten en kansen. 

Meld je hier aan

3 redenen om je als zelfstandig HR-professional of casemanager verzuim bij Passus aan te sluiten 

Bij Passus Professionals begrijpen we dat zelfstandig werken in HR en casemanagement verzuim unieke uitdagingen met zich meebrengt. Daarom hebben we een samenwerking gecreëerd dat de perfecte match maakt tussen jou en de organisaties die jouw expertise nodig hebben. Dit zijn de 3 belangrijkste redenen waarom je een afspraak moet maken met Passus: 

1. Toegang tot een breed netwerk van opdrachtgevers 
Als zelfstandig HR-professional of casemanager verzuim wil je toegang hebben tot een divers scala aan opdrachten en opdrachtgevers. Bij Passus hebben we een uitgebreid netwerk van organisaties in verschillende sectoren die op zoek zijn naar jouw deskundigheid. Ben je geïnteresseerd in tijdelijke opdrachten of projectmatig werken wil je je aansluiten bij het netwerk van Passus Professionals, neem contact op om kennis te maken.

2. Persoonlijke ondersteuning en begeleiding 
Bij Passus ben je altijd in goed gezelschap. Ons team staat klaar om jou persoonlijk te begeleiden bij het vinden van opdrachten die bij jou passen. We nemen de tijd om je te leren kennen, je sterke punten te identificeren. Op die manier kunnen we je helpen bij het vinden van opdrachten die aansluiten bij jouw wensen en ambities. 

3. Flexibiliteit en vrijheid 
Aansluiten bij het netwerk van Passus Professionals betekent dat je er niet alleen voor staat. De Passus organisatie is jouw back-up wanneer jij dat nodig hebt. Je kunt gebruik maken van de kennis en kunde die wij in huis hebben. 

 

Hoe werkt het? 

  • Inschrijven: Je meld je met het inschrijfformulier eenvoudig aan. Hier kun je je expertise, ervaring en carrièredoelen delen. 
  • Kennismaking: Het contact begint met een kennismaking om je te leren kennen, je behoefte in kaart te brengen en je beschikbaarheid te bespreken. Niet onbelangrijk, dat jij tijdens de kennismaking een goed beeld krijgt van Passus Professionals. 
  • Beslissen: Zodra we een geschikte opdracht hebben gevonden, ontvang je alle benodigde informatie. Je kunt dan beslissen of je voorgedragen wilt worden.  
  • Samenwerken: Als je gaat starten op een opdracht, gaan we aan de slag om alle details te regelen. Jij kunt je concentreren op je werk, terwijl wij de administratie en contracten voor je afhandelen. 
  • Ondersteuning: Gedurende de hele opdracht staan we voor je klaar. Heb je vragen, behoefte aan advies of loop je tegen uitdagingen aan? We zijn er om je te ondersteunen. 

Sluit je bij Passus aan voor de leukste opdrachten op het gebied van HR-ondersteuning en verzuimbegeleiding 

Ben jij klaar om nieuwe kansen te verkennen en je carrière naar nieuwe hoogten te brengen? Schrijf je vandaag nog in bij Passus en ontdek de mogelijkheden die op jou wachten. Sluit je aan bij ons groeiende netwerk van zelfstandige HR-professionals en casemanagers verzuim en maak van je carrière een succesverhaal. Meld je hier aan.

Privacyreglement Klachtenreglement Algemene Voorwaarden