ik ben een werkgever ik ben een werknemer
pay-off Passus Advies

Wat vinden klanten van onze Verzuimtraining?

Regelmatig vragen we om feedback zodat onze trainingen zo goed mogelijk blijven aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Dit keer vroegen aan Aviapartner en aan een grote speler in de modebranche hoe zij onze verzuimtraining ervaren hebben.

Patricia Elmers-van Tol, HR Business Partner Verzuim bij Aviapartner: “Recentelijk heeft Passus  een verzuimtraining gegeven aan onze leidinggevenden. Deze training is door ons als zeer waardevol ervaren. Onze leidinggevenden hebben handvatten gekregen om bepaalde gesprekken te voeren en daarnaast zijn de processen binnen de verzuimbegeleiding aan bod gekomen. Doordat de trainingen de rechten en plichten van zowel de werkgever als de werknemer benadrukte, was dit voor de leidinggevenden erg leerzaam! De opzet van de training vonden wij erg prettig; er werd veelal gebruik gemaakt van praktijkvoorbeelden en er was volop de mogelijkheid om over bepaalde casussen te sparren.”

 

Sannika Brouns, HR adviseur bij een grote speler in de modebranche: “We hebben Passus geselecteerd om de verzuimtraining te verzorgen voor onze supervisors in het distributiecentrum. De keuze viel met name op Passus omdat zij hun training hebben aangepast aan de sector waarin wij actief zijn. Ook vonden wij het prettig dat bestaande casussen ingebracht konden worden. De trainers creëerden tijdens de training een veilige omgeving waarin het stellen van vragen, leren van elkaar en het feedback geven mogelijk was. De training heeft ervoor gezorgd dat onze supervisors op de hoogte zijn van de Wet Verbetering Poortwachter waardoor zij weten wat er van hen verwacht wordt. De terugkomdag alsmede de tools die zijn aangereikt zijn erg positief ervaren. Onze supervisors zijn nu zeer actief bezig met verzuim en vooral met het voorkomen ervan!”

 

Lieke Schulten, Exite ICT: “Wij zijn erg blij met de trainingen die Passus voor Exite heeft verzorgd. Door de theoretische introductie werd iedereens geheugen door middel van interactie opgefrist en daarna konden aan de slag met het behandelen van casussen. Hierbij ontstond er een mooie dialoog waarbij leidinggevenden van elkaar konden leren; erg waardevol. Daarnaast stelden de trainers kritische vragen waardoor iedereen werd uitgedaagd. Bij de terugkomsessie konden we concluderen dat de trainingen onder andere hebben geholpen voor het voeren van verzuimgesprekken en bij het stellen van de juiste vragen. Daarom raden wij Passus zeker aan!”

 

Roanne Bernink, GGD Utrecht: “Ik ben erg tevreden met de verzuimtraining. In samenspraak is de training aangepast, zodat deze aansloot bij onze wensen, hierdoor is er meer tijd ingericht voor de praktijk. Uit de feedback van managers komt ook naar voren dat het bespreken van casuïstiek prettig was. We hebben voor Passus gekozen, omdat we hier ervaring mee hebben vanuit spoor 2-trajecten en er goed contact is met Kristel die aangeeft wat Passus kan bieden.”

 

Erin Kolf, HR Manager bij Bolloré Logistics: “Onlangs hebben wij de verzuimtraining verzorgd gekregen door Passus. Vanaf het eerste moment van contact zeer deskundig geïnformeerd door mijn contactpersoon. Ons verzoek is snel opgepakt en al gauw stond er een verzuimtraining ingepland incl. terugkomdagen. Door de vakkundige aanpak, uitleg en begeleiding tijdens de training heb ik het juiste interne resultaat kunnen behalen. Tijdens de training kregen zowel het management als teamleaders heldere instructies en uitleg die soms confronterend waren en dat was ook nodig. Eyeopeners! Bovenal hebben we kunnen leren hoe wij verzuim het beste kunnen oppakken en welke Do’s and Don’t hieraan vasthangen. Ik zou deze training aan iedereen aanraden.“

Ook interesse in een verzuimtraining voor uw organisatie?


Neem contact met ons op

Privacyreglement Klachtenreglement Algemene Voorwaarden